02/2018: http://satanen.satakuntaliitto.fi/satanen.aspxid=1237&taso=2

Kaikki artikkelit

Pääkirjoitus: Luottavaisesti kohden uutta
Bio- ja kiertotalousohjelman laadinta käynnissä
Satakunnan satamat elintärkeitä Suomelle
Satakunnan Vaikuttajakouluun motivoituneita nuoria
Mikä on hienoa Satakunnan rannikkoalueella?
Vihreää yrittäjyyttä kehitetään
Satakunta Asuntomessuilla
Maakuntauudistus isosti SuomiAreenassa
Lounais-Suomen ihme esillä SuomiAreenassa
Merialuesuunnittelun aloitusseminaari Raumalla
Vastineet kaavalausuntoihin hyväksytty
Satakuntaa markkinoidaan monin tavoin - osallistu!

 

Lehtiarkisto

02/2019
01/2019
04/2018
03/2018
02/2018

Näytä kaikki lehdet

Satakuntaa markkinoidaan monin tavoin - osallistu!

Puhu hyvää Satakunnasta!

Kampanjassa Puhu hyvää Satakunnasta! kysytään, mikä tekee Satakunnasta hyvän paikan elää, olla, kokea, asua, opiskella, yrittää, vierailla, työskennellä tai vaikka viettää leppoisia eläkepäiviä? Mitä hyvää sanottavaa sinulla on Satakunnasta?

Tämän(kin) kampanjan tavoite on saada satakuntalaisia tutustumaan kotimaakuntaansa ja jakamaan tietoaan ja kokemuksiaan edelleen omille tutuilleen ja kontakteilleen. Satakunnasta kertovan tiedon lisääminen ja alueen elinvoiman kasvattaminen on meidän kaikkien yhteistä työtä ja tulosta.

#hyväelämäsatakunnassa


Puhu hyvää Satakunnasta!

Suomi tarvitsee Satakunnan

Miksi Suomi tarvitsee Satakunnan? Siksi, että täällä toimivat yritykset tuottavat vientiylijäämää ja sitä kautta hyvinvointia myös muulle Suomelle. Satakunnan monipuolisia vahvuuksia on nostettu esiin teemasta tuotetuilla kolmella videolla ja artikkelilla. Aiheina ovat teollisuus, yrittäjyys ja robotiikka.

Teollisuusvideolla ovat mukana Nornickel, Apetit ja Rolls-Royce. Yrittäjyysvideolla ovat mukana Kodinonni, Narvi ja Uula Color. Robotiikkavideolla on mukana maakunnan kärkitoimijoita alalta - video julkistuu ensi viikon tiistaina. Seuraa kanavia Satakunta.fi,
Facebook.com/Satakuntafi ja Youtube.com/Satakuntafi

Suositut videot ovat jo tähän mennessä tavoittaneet laajasti yleisöä eri puolilla Suomea. Erityisen kiinnostuneita niistä ovat olleet päättävässä asemassa olevat.

#suomitarvitseesatakunnan
#hyväelämäsatakunnassa


Satakuntalaisen yrittäjän asenne on sellainen, että 'mää runttaan menemään enkä ruikuta'!'' sanoo Kodinonnen Johanna Närvä.

Hyvä elämä Satakunnassa

Satakunnan eri teemat, Hyvä elämä Satakunnassa, Suomi tarvitsee Satakunnan ja Luo oma elämyksesi Satakunnassa, limittyvät tietysti toisiinsa.

Kesäinen kuvareportaasikampanja esittelee Satakunnan hyvän elämän ja elämysten tekijöitä eri puolilta maakuntaa. Tulossa on vielä kolme uutta kuvareportaasia kesän aikana, mutta kolme alla olevaa on jo julkaistu ja niitä markkinoidaan kuluttajille Suomessa.

Kesäinen Kauttuan ruukki -artikkeli esittelee Kauttuan historiallisen ruukkialueen, joka on upea kokonaisuus kauniin luonnon keskellä. Kenties suuntaat paikan päälle heti kesäkuun alussa, kun perinteiset Eurapäivät käynnistävät ruukin kesäkauden muun muassa Tallinmäen kesätorin, näyttelyavajaisten, kesäkahvilan ja piknik-konsertin muodossa.

Vauhdikas päivä Pelle Hermannin puistossa -artikkeli seuraa lasten riemun hetkiä Kirjurinluodon ilmaisessa leikkipuistossa. Riemun kiljahduksia, kiikkumista ja kiipeilyä, hiekkaleikkejä ja hihitystä, iloisia ilmeitä ja ehkä vähän jäätelöä suupielessä. Niistä on kesäinen päivä Porissa, Pelle Hermannin puistossa tehty.

Seesteisen salaperäinen Sammallahdenmäki -artikkeli esittelee kesäisen aamun sarastuksessa Rauman Lapissa sijaitsevan Sammallahdenmäen hautaröykkiöalueen, joka on UNESCOn maailmaperintökohde kuten Vanha Raumakin.


Seesteisen salaperäinen Sammallahdenmäki

Teksti ja lisätiedot:

Viestintäasiantuntija Tiina Leino
050 465 4199, etunimi.sukunimi satakunta.fi 
Sivuston toteutus: Hypermedia Oy 2009