02/2017: http://satanen.satakuntaliitto.fi/satanen.aspxtaso=2&id=1182

Kaikki artikkelit

Maakuntajohtajan pääkirjoitus: Pysyvä muutos
Maakuntaohjelma on kattava kuva kehittämisestä
Satakunnan saaristo- ja kalatalousasiat esillä
SuomiAreena on tärkeä edunvalvontatapahtuma
JärvikalaaNAM! – menestyspilotti
Rahoituskatsaus - AIKO- ja EAKR-rahoitukset
Maakuntauudistuksen makustelua
Meremme Tähden -tapahtuma Raumalla
SustainBaltic meremme puolesta
Merialuesuunnittelu käynnistyy Satakunnassa
Avoimet kylät -tapahtuman suosio kasvaa yhä
Lauhanvuori Region Geopark isännöi alan osaajia
Aineetonta arvonluontia Satakunnan luonnosta
Juhlavuoden viettoa satakuntalaiseen tyyliin
100visio - Itsenäisyysjulistus uusiksi!
Eurooppa alueellani
Uusia Satakuntaa markkinoivia aineistoja

 

Lehtiarkisto

02/2018
01/2018
04/2017
03/2017
02/2017

Näytä kaikki lehdet

Uusia Satakuntaa markkinoivia aineistoja

Satakunnan maakuntaportaalin Satakunta.fi tarjonta on yhä lisääntynyt. Tarjolla on uusia Satakunnan menestystarinat -artikkeleita ja uusia esiteaineistoja.

Suosittuja Satakunnan menestystarinat -artikkeleita on tarjolla jo liki 20 ja yhä uusia on tulossa. Artikkelit kertovat mielenkiintoisia tarinoita maakunnan vahvuuksista – ihmisistä, yrityksistä ja yhteisöistä. Mukana on mm. teollisuuden innovaatioita, yrittäjyyttä, yhteisöllisyyttä, terveydenhuoltoa, käsityöläisyyttä, paluumuuttajia ja paljon muuta, kannattaa tutustua!

Kevään aikana Satakunta.fi-Facebookissa on ollut käynnissä kampanjoita, jolla houkutellaan satakuntalaisia ja muita suomalaisia tutustumaan maakuntaan pyöräillen, merellä, luontopoluilla ja monin muin tavoin. Suosio on ollut hyvä, joten sopii toivoa, että kohteissa riittää vierailijoita tulevaisuudessa yhä enemmän.


Kannattaa seurata Satakunta.fi-Facebookia!

Tuoretta esiteaineistoa

Hyödynnä vapaasti Satakunnasta kertovaa esiteaineistoa niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin yhteyksissä! Aineistot kertovat Satakunnan tarjonnasta ja satakuntalaisesta elämänmenosta monipuolisesti ja monikielisesti.

Luo oma elämyksesi Satakunnassa -esite (suomi & englanti, 2017) toivottaa tervetuloa Satakuntaan kokemaan historiaa, tapahtumia, kulttuuria ja elämyksiä. Esite on saatavilla kolmessa muodossa: sähköisenä julkaisuna, pdf-versiona ja paperiversiona.

Monikieliset Satakunta-esittelyt (2017) tarjoavat laajan kielivalikoiman eli ruotsi, kiina, saksa, espanja, ranska, venäjä ja englanti. Aineistot ovat saatavilla pdf-muodossa, jolloin ne ovat kätevästi tallennettavissa ja tulostettavissa A4-koossa.

Satakunnan kartta
(suomi & englanti, 2017) toimii tietolähteenä maakuntaan tutustuttaessa. Kartta on saatavilla kolmessa muodossa: sähköisenä julkaisuna, pdf-versiona ja paperiversiona.

Kaikki aineistot johdattavat lukijat tutustumaan edelleen Satakunta.fi-maakuntaportaalin, Koe Satakunta -hakupalveluun sekä Facebook- & Youtube-kanavien tarjontaan. Kaikki nämä ovat tarjolla sekä suomeksi että englanniksi.
Osallistu #lomahaaste

Kotimaanmatkailun haastekampanjassa haastetaan suomalaiset lomailemaan enemmän kotimaassa. Tavoite on, että suomalaiset kertovat lempipaikkansa sanoin ja kuvin tai minne haluaisi Suomessa matkustaa. Jaa suomalainen ja satakuntalainen lempikohteesi sosiaalisessa mediassa hashtagilla #lomahaaste Kerrotaan kampanjaa hyödyntäen, mitä kaikkia hienoja, rauhallisia, rentouttavia, ilahduttavia, hauskoja ja onnelliseksi tekeviä kohteita Satakunnasta löytyy.

Katso hieno video!


Teksti ja lisätiedot:

Viestintäsuunnittelija Tiina Leino
Yhteystiedot

Satakunnan maakuntaportaali www.satakunta.fi
Esitteet ja aineistot http://www.satakunta.fi/satakunta-aineistot
Satakunnan menestystarinat -artikkelisarja http://www.satakunta.fi/satakunnan-menestystarinat
Satakunta.fi-Facebook https://www.facebook.com/Satakuntafi/
Satakunta.fi-Youtube https://www.youtube.com/c/SatakuntaFi-Finland
Koe Satakunta http://www.koesatakunta.fi/fi 
Sivuston toteutus: Hypermedia Oy 2009